فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

تحقیق تولید بستنی

پروژه مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی

قیمت : 18,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید پودر گوشت و روغن صنعتي

پروتئين يكي از اجزاء مهم غذاي انسان است كه قسمتي از آن بايستي از منابع حيواني تامين گردد ، حيواناتي كه پروتئين مورد نياز انسان را تامين مي كنند خود نيز بمنظور زنده ماندن ، رشد و توليد مثل به پروتئين نياز دارند . پروتئين يك ماده حياتي است كه ادامه زندگي بدن بدون تغذيه اين ماده امكان پذير نمي باشد...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی کشمش

از ویژگی های خاص کشمش ، اقتصادی بودن تولید آن است زیرا از انرژی خورشید استفاده شده ، مواد بسته بندی آن است ، محصول خشک شده حجم کمتری داشته و در شرایط انبار معمولی دارای عمر ماندگاری طولانی می باشد ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نودل

م محصول نودل نوعي ماكاروني آماده طبخ)ميباشد كه با كد آيسيك 15492331 در اداره صنايع و معادن قابل شناسايي ميباشد كه مشخصات و ويژگي هاي آن در زير شرح داده شده است. اين محصول نوعي غذاي آماده با پايه غلات (گندم ) ميباشد كه كليه خواص گندم را داراست....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نمک تصفیه شده (نمک ید دار)

نمک ید دار نوع دیگری از نمک طعام است که با ترکیباتی از جمله ید پتاسیم ، کربنات منیزیم و تیوسولفات سدیم غنی شده است . به طور کلی افزودن ترکیباتی مانند ید به نمک به پیشنهاد سازمان بهداشت و خواربار جهانی و به منظور جلوگیری از بیماری هایی مانند گواتر انجام شده است . ....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید نبات و آب نبات

در این طرح دو محصول نبات و آب نبات مورد بررسی قرار گرفته است ، که این دو محصول با کدهای زیر در وزارت صنایع به ثبت می رسند. ...

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی سوسیس و کالباس

و كالباس فرآورده هاي گوشتي حاوي نمك و چاشني مي باشد كه در يك لفاف استوانه اي بسته بندي شده اند .فرآيند توليد :بعد از آماده سازي مواد اوليه عمل اختلاط طبق فرمولاسيون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت يا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندي ميگردد....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید سس سویا

در فرهنگ لغت صنعت غذا ، سس ماده غذائي است كه بعنوان تكميل كننده طعم غذا مورد استفاده قرار مي گيرد . به عبارت ديگر سس، مايع غليظي است كه برا ي طعم و مزه دادن به انواع غذاها يا جذاب تر به نظر آمدن آنها به كار مي رود. اصل لغت سس، فرانسوي است كه خود ريشه لاتيني دارد.

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید روغن دانه انگور

این روغن از دانه های انگور واریته Vitis vinifera بدست می آید . روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است و سال هاست که در آشپزخانه های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن های دیگر ترجیح داده می شود . ....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید روغن سبوس برنج

کشور ما از معدود کشورهایی است که در آن از محصولت فرعی کشت برنج از جمله سبوس برنج استفاده مطلوب و اقتصادی به عمل نمی آید . سبوس برنج که لایه بیرونی دانه برنج را تشکیل می دهد ، حدوداً 8-12 درصد وزن دانه را به خود اختصاص می دهد . .....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید خمیر پیتزا. برای تولید خمیرهای پیتزای نازک (ورقه ای ) که معمولاً در سطوح صنعتی این نوع خمیر تهیه می شود، ابتدا ترکیبات خمیر در مخزنی مخلوط می شوند . این مخازن از نوع مخازن متداولی است که در صنایع غذایی کاربرد دارد....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

دانلود طرح توجیهی و کارآفرینی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه

دانلود طرح توجیهی تولید ماست،خامه و شیر پاستوریزه. لبنیات به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که از شیر تولید می‌شوند. معمولاً ماده اولیه تولید انواع لبنیات، شیر گاو است. اما گاهی از شیر سایر پستانداران همچون بز، گوسفند، اسب و... هم استفاده می‌شود. ....

قیمت : 15,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4قبلی · بعدی